AFYONKARAHİSAR İGM TOPLANIYOR!..

AFYONKARAHİSAR İGM TOPLANIYOR!..

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi, 2021 Yılı Şubat Ayı Toplantısı, Burhanettein Çoban başkanlığında pandemi kurallarına uygun olarak 1 Şubat 2021 Pazartesi günü 10.30'da toplanacak.

31 Ocak 2021 - 11:42 - Güncelleme: 31 Ocak 2021 - 11:58

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi, 2021 Yılı Şubat Ayı Toplantısı, Burhanettein Çoban başkanlığında pandemi kurallarına uygun olarak 1 Şubat 2021 Pazartesi günü 10.30'da toplanacak.

Toplantınnı gündem maddeleri, İGM Başkanı Burhanettin Çoban tarafından açıklandı.

Toplantının önemli gündem maddeleri

"İlimiz Merkez Dumlupınar Mahallesinde mülkiyetleri İl Özel İdaresine ait, Meydanoğlu Zafer İşhanı 6. katta bulunan 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ve 97 bağımsız bölüm numaralı iş yerlerinin satılması konusunun görüşülmesi, 

İlimiz Kızılören İlçesine bağlı Ekinova Köyünde bulunan, 1462 parsel numaralı taşınmaz üzerinde yer alan, mülkiyetleri İl Özel İdaresine ait 1,2,3,4,5,6,7,8 ve 9 bağımız nolu, natamam 9 adet işyerinin tahsisin kaldırılması konusunun görüşülmesi.

2021 Yılı 2021 Yılı yatırım programında bulunmayan HİS.YÜS.YAS ile yağmurlama sulamalar, damla sulamalar ile acilen çözümlenmesi gereken içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının yapılması, içme suyu sondaj kuyusu açılması, ihtiyaç duyulan inşaat malzemelerinin ve iş makinesi akaryakıtının, İl Özel İdaresi ambarlarından verilmesi, inşaatın yapımı sırasında kullanılacak malzemelerin nakilleri ile kazı işlerinde iş makinelerinin ve araçlarının kullanılması, ilgili personelin görevlendirilmesi konusunun görüşülmesi.

Emirdağ İlçesi Yenidoğan Mahallesinde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan, 182 ada 493 parsel numaralı, 2.447,50 m² yüzölçümlü taşınmaz, anaokulu olarak kullanılmak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı (İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı) adına tahsis edilmesi konusunun görüşülmesi.

2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun 17. ve 18.maddelerine göre hazırlanan Karayolları Kenarında Yapılacak ve Açılacak Tesisler Hakkındaki Yönetmeliğin 22. maddesine göre "Tesis Yeri Ön İnceleme" masrafının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

2021 yılı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü programında bulunmayan, ihtiyaç duyulan malzeme ve makinelerinin akaryakıtının İdaremiz ambarlarından verilmesi, bakım ve onarım sırasında kullanılacak malzemelerin nakillerinde ve kazı işlerinde İdaremiz iş makinelerinin, araçlarının ve ekipmanlarının kullanılması ile ilgili personelin görevlendirilmesi konusunun görüşülmesi.

Dinar İlçesi Gençali Köyü yolları parke, bordür ve kaldırım çalışmaları yapılmış olup, Dinar Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hakkedişin tamamı ödenememiş olup, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bütçesinden kalan hakkediş miktarının, Dinar Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması konusunun görüşülmesi.

2021 yılı için İlimizde başvuru yapılacak olan, I (a) Grup Maden Ocaklarının ruhsatlandırılmasında ve mevcut I (a) Grubu Maden Ocakları için temdid talebinde bulunulması halinde, I (a) Grubu Maden İşletme Ruhsat sürelerinin temdiden uzatılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

Sandıklı İlçesine bağlı Reşadiye Köyünde yer alan, 217 ada 8 ve 9 parsellerde yer alan okul alanının bir kısmının kültürel tesis alanı olarak düzenlenmesi ve 219 ada 2 parselin konut alanı olarak imar planı bulunan bir kısmının okul alanı olarak yeniden düzenlenmesi imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

Sandıklı İlçesine bağlı Akin Köyünde yer alan, tapusunda Erikli Mevkii, 173 parsel numarası ile kayıtlı, 20.500,00 m2 lik taşınmaz üzerinde "Tarımsal Depolama Alanı" amaçlı olarak hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

Çay İlçesine bağlı Akkonak Köyünde yer alan, tapusunda 4585 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti Alimoğlu Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ.ye ait, 1.126.997,71 m2 lik taşınmazda "Depolama Alanı" olan mevcut imar durumunun "Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı" olarak değiştirilmesi amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Beton Parke ve Bordür Taşları Deney Ücretlerinin belirlenmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

Sandıklı İlçesine bağlı Ballık Köyünde yer alan, 118 ada numaralı taşınmazlarda mevcut besihane alanında konut alanı da yapılabilmesine ilişkin plan notu eklenmesi amaçlı hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

Çay İlçesine bağlı Eber Köyünde yer alan,196 ada, 42, 43,59, 60 ve 61 parsel numaralı taşınmazlar mevcut imar planlarında pazar alanında kalmaktadır, pazar alanının bir kısmının konut alanı olarak değiştirilmesi amaçlı hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

Sandıklı İlçesine bağlı Reşadiye Köyünde yer alan, 153 ada, 1 ve 2 parseller ile 242 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazların bulunduğu imar adasında mülga imar planından gelen yola karşılık olarak 7,00 metre genişliğinde yaya yolu bırakılması için hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

Emirdağ İlçesine bağlı Aşağıpiribeyli Köyünde bulunan, mülkiyetleri İl Özel İdaresine ait 239 ada, 3 parsel numaralı taşınmazın üzerinde yer alan 1 adet işyeri ile 240 ada 26 parsel numaralı taşınmaz üzerinde yer alan 5 adet işyerinin satılması veya kiraya verilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

Bu haber 14029 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...