GURBETÇİ AFYONLULARDAN ALBIKERE.COM'A DESTEK

Marmara Afyonlular Federasyon Başkanı Taner Bayrak ve yönetim kurul üyeleri Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek i ziyaret etmişlerdi.


GURBETÇİ AFYONLULARDAN ALBIKERE.COM'A DESTEK

Marmara Afyonlular Federasyon Başkanı Taner Bayrak ve yönetim kurul üyeleri Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek i ziyaret etmişlerdi.

Bu ziyaret esnasında Vali Gökmen ÇİÇEK federasyon yönetiminden ve derneklerden E- Ticaret üzerinden alışveriş yapmalarını ve Albikere.com adresinin tüm Afyonkarahisarlıların sahip çıkmasını, buradan gelecek gelirlerin, Afyon Eğitim Vakfı tarafından yine Afyonlu olan öğrencilere burs olarak geri döneceğini belirterek federasyona bağlı tüm derneklerin harekete geçmesini talep etmişti.

Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu
Kolları sıvadı.

Genel Başkan Taner Bayrak ve yönetim kurul üyeleri Afyon ziyareti sonrasında genel merkezlerine döner dönmez vali Gökmen ÇİÇEK’in bu talebini , tüm dernek başkanlarını ve federasyon yönetim kurul üyelerini bildirdi.

Federasyon yönetimi, Marmarada yaşayan 200 Bin Afyonkarahisarlı vatandaşımıza e ticeret üzerinden ihtiyaçlarını albikere.com üzerinden yapmalarını rica ederek, gerekli duyuruları yapmak üzere kolları sıvadılar.
Afyonkarahisarlılar Marmara Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Taner Bayrak bütün Afyonlular buradan alışveriş yapmalıdır diyerek şunları söyledi.

Bayrak ‘ Her Afyonlu hemşerimizin   albikere.com adresinden yapılacak alışverişleri  sayesinde,  Afyon Eğitim vakfı tarafından okutulan ve yine Afyonlu gençlere sahip çıkabilme şansı elde edebileceklerdir. Aynı zamanda valimiz Gökmen Çiçek tarafından projelendirilen kadın Kültür evlerinin yaşaması için kurulan kooperatiflerde üretilen el emeği göz nuru bir çok ürünede kolaylıkla ulaşıp, kadın kültür evlerininde yaşaması sağlanmıştır.

Üstelik biz gurbetteki Afyonlular için Afyon ürünlerini bulmak pek kolay olmuyordu. Ama artık tek tuşla, albikere.com sitesinden her şeye ulaşabiliyoruz. Bizde federasyon yönetim kurul üyelerimiz, dernek başkanlarımız ve yönetimleriyle bu hizmeti 200 bin Afyonlu hemşerimize ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın valimize bize bu şansı verdiği için minnettarız. ‘Dedi.

Yapılan toplantıya katılan federasyon yönetim kurul üyeleri ve dernek başkanları sırasıyla şöyle yer almıştır.
 
MADEF Genel Başkanı: Taner Bayrak
MADEF Genel Sekreteri: Abdullah TÜRKYILMAZ
MADEF Muhasip: Osman BATI
MADEF Başkan Vekili: Arif BURUŞ
İSTAFDER Başkanı: Murat SALTIK
TUZAF Başkanı: Ergün ERDEM
SULTANDAĞLILAR Dernek Başkanı: Özgür BİRTAN
GEBZE Dernek Başkanı: Şerafettin DEMİR
AFKAYDER Başkanı: Ömür GÜLSEVEN
03DİYAD Başkan Vekili: Sezai SÖYKEMEZ
DİNAR Dernek Başkanı: Metin TÜRKMENEL
KALESPOR Dernek Başkanı: Hasan GÜVEN
BÜYÜKÇEKMECE Dernek Başkanı: Arif BURUŞ
BURSA Dernek Başkanı: Recep YILDIRIM
KOCAELİ DERNEK BAŞKANI: Hayri ÖZTUNCER
SİNANPAŞA Dernek Başkanı: Mustafa AKYOL