KÖROĞLU BELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

KÖROĞLU BELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

Vali Çiçek Köroğlu Beli’nde Karla Mücadele Çalışmalarını İnceledi

16 Ocak 2021 - 12:22

Vali Çiçek Köroğlu Beli’nde Karla Mücadele Çalışmalarını İnceledi

Afyonkarahisar’a yılın ilk karı bugün itibariyle yağdı. Şehir merkezi ve şehrin yüksek kesimleri beyaza bürünürken, birçok ilin kavşak noktası Afyonkarahisar’da şehirlerarası yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vali Gökmen Çiçek de karla mücadele çalışmalarını ve yollardaki son durumu yerinde incelemek üzere Köroğlu Beli’ne gitti.

Vatandaşların güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla 24 saat aralıksız görev yapan Ankara Yolu Köroğlu Beli Bakımevini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, ekiplere kolaylıklar dilerken, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları konusunda da ekiplerden bilgiler aldı.

Tüm Tedbirleri Aldık

Karayolları ekiplerine teşekkür eden Vali Gökmen Çiçek: “İl genelinde etkili olan kar yağışı sonrası ekiplerimiz de çalışmalarına hız verdi. 24 saat süreyle kesintisiz olarak çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına tüm karayolları personeli büyük bir özveriyle görevlerinin başındalar ve kar temizleme, tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Şuan için herhangi bir sorun yok. Tüm yollarda ulaşım açık ve trafik akışı da devam ediyor. Ayrıca yollarda yaşanabilecek olası sıkıntılar için her türlü tedbiri aldık. Bayat Kaymakamlığımız 24 saat süreyle yolcularımız için sıcak çorba ikramı yapıyor. Olası mağduriyetler için de konaklama imkânları da hazır. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamsın için hepimiz görev başındayız” dedi.

Vali Gökmen Çiçek daha sonra Orman İşletme Müdürlüğü Köroğlu Beli Orman Tesisini ziyaret ederek, kısa süre önce tadilat gören tesiste verilen hizmetler ve yürütülen çalışmalar konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Gökmen Çiçek’e incelemelerinde Bayat Kaymakamı Ömer Tekeş, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve diğer yetkililer eşlik etti.

Kaynak: VALİLİK BASIN BÜLTENİ
Bu haber 3355 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...