UŞAK BELEDİYE BAŞKANI AFYON’DA

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI AFYON'DA

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, şehrimizin tarihi mekanlarında incelemelerde bulundu.

11 Haziran 2021 - 18:39 - Güncelleme: 11 Haziran 2021 - 19:03

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, şehrimizin tarihi mekanlarında incelemelerde bulundu.

Binlerce yıllık tarihiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Afyonkarahisar’da devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde gören Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, ilimizin tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle ülkemizin ve bölgemizin en önemli şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

“SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA HAYRAN KALDI”

            Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten övgüyle söz eden Başkan Mehmet Çakın, Zeybek Başkan’ın Afyon’a kattığı değeri görmekten büyük keyif aldıklarını ifade etti. Afyonkarahisar’da gördükleri sokak sağlıklaştırma çalışmalarını Uşak’da da hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Çakın, “İnşallah bizlerde burada gördüklerimizi ilimizin gelişmesi ve güzelleşmesi için uygulayacağız. Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

“HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ”

        Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve ekibini Afyonkarahisar’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise “Değerli dostumuz, kardeşimiz Uşak’da da böyle bir sokak sağlıklaştırma çalışması yapmak ve Afyonkarahisar’a gelmek istediklerini söylediğinde Başkanımız ve ekibini memnuniyetle şehrimize davet ettik.  Kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Rabbim yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Bu haber 2503 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...