SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. SERHAT KORKMAZ, AFSÜ AŞILAMA BİRİMİNİ...

SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. SERHAT KORKMAZ, AFSÜ AŞILAMA BİRİMİNİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz da bu kapsamda, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bünyesindeki aşılama birimini ziyaret etti.

15 Ocak 2021 - 11:54 - Güncelleme: 15 Ocak 2021 - 12:01

Sağlık Bakanlığı tarafından planlaması yapılan ve Covid-19'a karşı koruyucu olması amacıyla yapılacak aşılamanın ilk etap programı için gerekli tedbirler alınıyor.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz da bu kapsamda, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bünyesindeki aşılama birimini ziyaret etti.

Dağıtımının ve aşılama programı organizasyonunun Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldığını belirten Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, "Özel, kamu ya da üniversite bünyesinde bulunan tüm sağlıkçılarımız, şu an için öncelikli sırada... Hepsini önemsiyoruz ve aşılarının sorunsuz şekilde tamamlanması için gerekli şartları sağlıyoruz. Bugün de burada yapılan hazırlıkları AFSÜ'de görevli meslektaşlarımız ile birlikte değerlendirdik." dedi.

Sağlık Müdürü Korkmaz'ın ziyaretine, AFSÜ Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğrt. Üyesi Derya Korkmaz ve ilgili yetkililer de eşlik etti.

Bu haber 9054 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...