03 EFEKAN TEKSTİL, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

03 EFEKAN TEKSTİL, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Vali Gökmen Çiçek firma ziyaretleri kapsamında 03 Efekan Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tekstil Firması'nı ziyaret etti. 

01 Mart 2021 - 16:56

Vali Gökmen Çiçek firma ziyaretleri kapsamında 03 Efekan Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tekstil Firması'nı ziyaret etti. 
 
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İŞKUR Müdürü Ahmet Karakaya ile birlikte 03 Efekan Tekstil Firması’nı ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, fabrikayı gezerek, çalışanlarla sohbet etti. 
 
Afyonkarahisar Tekstilde Adından Söz Ettirmeye Başladı
Firma yetkilisi Deniz Özalan’dan yaklaşık 1 senedir faaliyet gösteren fabrika ile ilgili bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek: "İlimize yapılan yatırımlarla Afyonkarahisar her geçen gün başka bir boyuta geçiyor. İstihdam noktasında işsizliğin her geçen gün azalması için ciddi yatırımlar geliyor. Organize Sanayi Bölgelerimiz büyüyor, bir çok alanda yeni fabrikalar yeni üretim alanları açılıyor. Bu anlamda Tekstil alanında da artık Afyonkarahisar adından söz ettirmeye başladı. Tekstil alanının şöyle bir özelliği var, istihdam olarak çok fazla kişiye ev sahipliği yapıyor. Dolayısıyla bu alana çok katkı sağlıyor. Bugün de İŞKUR Müdürü üzün takipleri sayesinde 45 tane yeni arkadaşımız işbaşı yapacak. Yaklaşık 1 yıl önce Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in atıl binayı fabrikaya dönüştürme arzusu bu arzuya Deniz beyin hemen cevap vermesi burayı muazzam bir istihdam imalathanesine dönüştürmeleri ile birlikte 340 tane hemşehrimiz burda çalışıyor. Sürekli kulağıma müjde geliyor. Önümüzdeki ay da 100 kişi daha alınacakmış. Ben İŞKUR Müdürüme, buranın fayda sağlamasını ön gören Belediye Başkanımıza ve emekleri için Deniz beye çok teşekkür ediyorum. İnşallah Belediye Başkanımızla da yeni yatırımlarda daha çok buluşacağız" dedi.

Vali Gökmen Çiçek, konuşmasının ardından fabrika çalışanlarına güleryüzlü konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

Bu haber 9982 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...