AKÜ’DE YENİ ATANAN ÖĞRETİM ÜYELERİNE CÜBBE GİYME TÖRENİ

AKÜ'DE YENİ ATANAN ÖĞRETİM ÜYELERİNE CÜBBE GİYME TÖRENİ

Afyon Kocatepe Üniversitesinde (AKÜ) doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına atanan 6 akademik personel için tanışma ve  “Cübbe Giyme Töreni” düzenlendi.

13 Mart 2021 - 12:49

Afyon Kocatepe Üniversitesinde (AKÜ) doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına atanan 6 akademik personel için tanışma ve  “Cübbe Giyme Töreni” düzenlendi.

 

AKÜ Rektörlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ile Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Genel Sekreter İhsan Ceran ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit katıldı.

Düzenlenen törende “doçent” kadrosuna atanmış olan Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şekip Şadiye Yaşar ile “ Dr. Öğr. Üyesi” kadrolarına atanan Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Esra Gülle, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Senem Güner, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Onur Uludağ, Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erhan Ünal ve Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Pamukçu yer aldı.

Toplantıda konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesinin geleneği olarak yeni atanan öğretim üyelerine dizüstü bilgisayar dağıttıklarını ifade etti. Karakaş, AKÜ’de devletin imkanları doğrultusunda öğretim üyelerine zimmet yoluyla bilgisayar hediye edildiğini belirtti. Karakaş, öğretim üyelerinden kendilerine zimmetlenen bilgisayarlar ile kaliteli çalışmalar ve yayınlar yapmaları için üniversite imkanlarının kullanıldığını kaydetti.

Tören, dizüstü bilgisayarlar ile harici belleklerin dağıtılmasının ardından akademik kadrolarında yükselen akademisyenlerin cübbe giymesi ile sona erdi.

Bu haber 7419 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...