ÇOBANLAR’A 2021 YILINDA DOĞALGAZ GELİYOR

ÇOBANLAR'A 2021 YILINDA DOĞALGAZ GELİYOR

Çobanlar ilçesi, 2021 yılında doğalgaza kavuşuyor.

13 Mart 2021 - 12:56

Çobanlar ilçesi, 2021 yılında doğalgaza kavuşuyor.

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş; bu haberi Çobanlarlılarla paylaştı. Başkan Altuntaş, açıklamasında "gayretli ve azimli çalışmalarımızın sonucunda ilçemiz 2021 yılında doğal gazına kavuşuyor. İlçemize kazandırdığımız her yeni proje, bizleri hem gururlandırıyor hem de heyecanlandırıyor. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz doğal gaz projemizi hayata geçiriyor, ilçemizi ucuz ve temiz enerji olan doğal gaz konforuyla buluşturuyoruz." dedi.

Başkan Ali Altuntaş, Aksa Afyon doğal gaz dağıtım A.Ş Şirket Müdürü Tuncay Gezer ve Yatırımlar Şefi Tolga Toydemir ile birlikte Çobanlar'a yapılacak doğalgaz altyapısı yatırımları ve fizibilite çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Altuntaş "Doğalgaz Çobanlar ilçemize hayırlı olsun.. Doğalgazın Çobanlar İlçemize kazandırılmasında emeği geçen, başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın; Fatih Dönmez’e Milletvekillerimiz Sayın; Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yuydunuseven'e, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay'a, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Cengiz Ceylan, Mehmet Ilıca’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Ali Yalman ve yönetimine, İlçe Teşkilatımıza, Belediye Meclis Üylelerimize, Belediye Personellerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Bu haber 7603 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...