MİLLETVEKİLİ TAYTAK, BÖLGEMİZ İÇİN BİR ŞANS

MİLLETVEKİLİ TAYTAK, BÖLGEMİZ İÇİN BİR ŞANS

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı, TBMM’de makamında ziyaret etti. Başkan Şahin, Milletvekili Taytak’ın bölge için bir şans olduğunu söyledi.

17 Haziran 2021 - 23:12

 

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı, TBMM’de makamında ziyaret etti. Başkan Şahin, Milletvekili Taytak’ın bölge için bir şans olduğunu söyledi.

İhsaniye İlçesine bağlı Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, ikinci döneminde kendi bölgesinde yaşayan vatandaşlara sunduğu hizmetlerle Kayıhanlıların takdirini kazanmaya devam ediyor. Başkan Şahin, Kayıhan Kasabasına şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı, TBMM’de ziyaret ederek, kasaba halkı adına teşekkür etti.

“Kasaba halkı adına teşekkür ediyorum”
Milletvekili Taytak’ın bölge için bir şans olduğunu söyleyen Başkan Şahin, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile kasabamızda önemli projelere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Seçim öncesi vermiş olduğumuz vaatleri Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın ve MHP İl Başkanlığımızın destekleri ile önemli bir kısmını yerine getirdik. Vekilimiz, hem Kayıhan için hemde bölgemiz için bir şanstır. Ziyaretimizde yapılan hizmetler ile ilgili bilgi verirken, yapılacak olan projelerle ilgili de kendisinden yine destek istedik. Vekilimize kasaba halkı adına kendisine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

“Ankara’da bölgemiz için çalışıyoruz”
Afyonkarahisar’a en iyi hizmeti kazandırmak için Ankara’da yoğun bir mesai içerisinde olduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin’in üretken belediyecilik anlayışı ile önemli hizmetler yaptığını söyledi. Milletvekili Taytak, “Kayıhan belediye başkanımız ilk döneminde yaptığı hizmetlerle Kayıhanlıların takdirini kazanarak tekrar belediye başkanı seçilmiştir. Başkanımız ikinci döneminde de kendi bölgesinde önemli yapmaya devam etmektedir. Başta Kayıhan olmak üzere MHP’li belediyelerimizin tamamına Ankara’dan önemli yatırımlar kazandırdık. Üretken belediyecilik anlayışı ve vatandaşlı odaklı hizmet veren Başkanımızı tebrik ediyorum. Sadece belediyelerimize değil, bölge milletvekili olarak en iyi hizmeti kazandırmak için Ankara’da yoğun bir mesai içerisinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Bu haber 6045 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...