SABAH GAZETESİ YAZARLARI AFYON’DA

SABAH GAZETESİ YAZARLARI AFYON'DA

Sabah Gazetesi yazarları, Sabah İl Buluşmaları programı çerçevesinde Afyonkarahisar'a geldi. Sabah yazarlarını, Vali Çiçek, Başkan Zeybek ve eşleri ağırladı.

12 Haziran 2021 - 12:01

Sabah Gazetesi yazarları, Sabah İl Buluşmaları programı çerçevesinde Afyonkarahisar'a geldi. Sabah yazarlarını, Vali Çiçek, Başkan Zeybek ve eşleri ağırladı.

Sabah Gazetesi yazarları Korel termal otelde Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilleri Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’le bir araya geldi.

Program ilimiz protokolü deneyimli gazeteciler ve yazarların sorularına cevap verdi. Ayrıca protokol üyeleri şehrimizin turizm, tarihi, sosyal ve ekonomik durumu hakkında gazetecileri bilgilendirdi. Yapılan çalışma ve yatırımlar hakkında gazetecilere bilgi verildi ve özellikle tanıtım noktasında destek talep edildi.

Ziyarete, Sabah Gazetesi Yazarlarından, Afyonkarahisar'a karşı ilgisiyle tanınana Yavuz Donat başta olmak üzere, Abdurrahman Şimşek, Betül Alakent, Dilek Güngör, Ekrem Kızıltaş, Emine Tunadan, Gürcan Bilgiç, Hülya Güler, İdil Çimrin, Mevlüt Tezel, Osman Altınışık, Osman Bahattin Dirlik, Pınar Yüksel ve Sonat Bahar katıldı.

Heyet daha sonra, Vali Gökmen Çiçek, eşi Sümeyra Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek ile birlikte Ayazini’de devam eden projeleri incelediler.

Ziyareti, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sosyal medyadan "Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek hanımefendi öncülüğünde ve eşim Sevim Zeybek’le birlikte Sabah Gazetesi yazarlarını Afyon’umuzda ağırladık. İlimizin yeni turizm destinasyonlarından biri olan Frig Vadisi’nin içinde bulunan Ayazini’yi ziyaret ederek, tarihi alanları misafirlerimize gezdirdik. Valiliğimizin devam eden proje çalışmalarını yerinde incelediler." cümleleriyle duyurdu.

Bu haber 3517 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI!..
TÜRK EĞİTİM SEN AFYON ŞUBE BAŞKANI MUHTAR DEMİRCİ'NİN...
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ
SELÇUKLU ŞAHESERİ BİR AHŞAP KLASİĞİ: AFYONKARAHİSAR ULU...